Verzenden & retouren

Verzend Informatie
1. Bevestig uw verzendadres voor betalen, kun je het beste naar het telefoonnummer achter te laten contact. Geef een geldig e-mailadres en e-mail checken nadat u hebt gekocht voor alle bijgewerkte informatie.

2. Items worden doorgaans verzonden binnen 3 werkdagen na betaling is geverifieerd (zat & zon en de meeste nationale feestdagen uitgesloten).

3. Gratis verzending naar wereldwijd
4. Zodra wij uw pakket, sturen wij u het volgen aantal zodra het beschikbaar is. Pakket transitting tijd duurt normaal 7 tot 14 werkdagen, afhankelijk van de bestemming, vakanties en factoren die buiten de controle Postal Service. Als er een beetje vertraging, dan kunt u meer geduld hebben.

Restitutiebeleid
1. We staan alleen volledige terugbetalingen toe voor producten die problemen veroorzaakt door ons hebben.

2. Indien de terugkerende pakket niet alle accessoires en onderdelen werd geleverd, de kosten van de accessoires en onderdelen zal worden afgetrokken van de totale prijs van het product en kan alleen rechtvaardigen een gedeeltelijke terugbetaling.

3. Indien door welke reden dan ook, moet u de grootte, de kleur te veranderen, of de restitutie onder de reden van "In tegenstelling tot", zal de verzendkosten worden afgetrokken van de totale prijs van het product. Retourbeleid

Retourneren of uitwisselingen worden toegestaan, op voorwaarde dat de klant het product hebt gekocht via de website en het is binnen 30 dagen na de ontvangst datum. Neem dan contact met ons op als u nodig hebt om te ruilen of retourneren.
Back
Copyright ©2017 www.sterrendienst.nl Powered by Black Friday